Mūsų foto konkursus remia zooprekių parduotuvė "Auksinė žuvelė"
Puslapiai: 1 [2]
  Spausdinti  
Autorius Tema: Ar prasminga sterilizacija?  (skaityta 1130 kartų)
0 Nariai ir 1 svečias žiūri šią temą.
Inga
Forumietis
Atsijungęs Atsijungęs

Atsakymas: 445

« atsakymas #15 : July 12, 2009, 22:45 »

Apie katinus as irgi zinau... manau sesuo 3 katinus be giliuku turi Smiley
ir jau vienas 2 metai kastruotas, tai pasikeite labai...
Persiųsti tvarkdariui   Prisijungęs

Basteris, 4 metai
Inga, Aidas - Vilnius
Mindas
Administratorius
gyvenu čia...
Atsijungęs Atsijungęs

Lytis: vyras
Atsakymas: 507

Abracadabra Stary Kon

« atsakymas #16 : July 12, 2009, 22:47 »

Bet tikrai į gerąją pusę  good

ligrafi
gyvenu čia...
Atsijungęs Atsijungęs

Lytis: moteris
Atsakymas: 1 116

« atsakymas #17 : July 13, 2009, 18:27 »

Ligrafi gal gali placiau papasakoti, kaip Izdivukas pasikeite po kastracijos? ir kur atlikinejo?
Greit pamiršti, kad buvo giliukai, man Izdivuko ir buvo baisiai gaila, ale dabar pažiūriu ir jau vos beprisimenu ir net keista prisimint juos mocking

O pasikeitė elgesys, truputį charakteris. Na jis liko dominuojantis (bet mažesnis lygis), bet kas liečia sexy reikaliukus tai tpfu jokių nesąmonių nebėr. Tapo meilesnis, prieraišesnis, paklusnesnis, bet tai gal ir su amžium atėjo, negaliu tiksliai pasakyt, bet kad tik pauosčius reikdavo bėgt ir ieškot kažko tai jau nebėr, o jau tas baubimas rują užuodus tai jau nė už ką nebenoriu patirt mad Man tai tik gėris, ir pačiam jam mažiau smegenų spaudimo... pardon Šiaip pastebėjau ir truputį pagerėjo bendravimas su kitais šunim, patinai jau nebe konkurentai, o kalytės tieisiog mielos pažaist arba ne pardon
Operacja daryta VETOJ esu patenkinta ten dirbančiu chirurgu. Laie_95

grantas
Dalyvis
Atsijungęs Atsijungęs

Atsakymas: 67

« atsakymas #18 : July 14, 2009, 08:28 »

Granto elgsena po kastracijos pasikeite nezymiai. Pirma gal siek tiek ramesnis pasidare. Nors siaip judesio ir aktyvumo uztenka  mosking Prie ezero, kur ir pasaliniu zmoniu buna, turiu ka veikti, visa diena paskui ji lakstau, neturi jis laiko poilsiui, viska reikia apziureti, apuostineti, aplakstyti. Gal tik toks dar neigiamas po kastracijos rezultatas, mano nuomone, kad kazkaip kai kuriu sunu pradejo baidytis - issigasta. Nors seniau ir su jais zaizdavo parkelyje ir pan. Ypac tu sunu, kurie uz ji didesni, nors ir draugiski... O kad giliukus kazkada turejo, tai net jau pamirsau mocking
Inga
Forumietis
Atsijungęs Atsijungęs

« atsakymas #19 : August 21, 2009, 13:05 »

Nu, pats laikas ir mums pasipasakoti... Musu Basterukas irgi jau be giliuku.... good
Pries dvi savaites issioperavom - turejom sunkia narkoze, nes musu erzilas labai bijo veterinaru ir tryse ciut ji nulaikem, o kai narkoze nepasitaike i vena, tai kol uzmigom buvo ai ai ai....  baisiausias momentas buvo kai narkozes metu uzpuole traukuliai, daktaras (Rozes is Zagares irgi tas pats) ramino, kad taip turi buti, bet man sirdis stojo, sitaip issigandau!  Daktaras geras ir leido seimininkei pasilikti ir stebeti visa operacija ir paasistuoti  sm81 Nes seimininkas ir mano sesuo sedejo uz duru, nes silpna pasidare  mocking Aisku buvo baisiai neramu, nes daktaras nurode, kad 5 proc., po narkozes nebeatsigauna  sorry tai baisiai mane neramino... O dar Gracijos seses tokia liudna patirtis.... Tai va, mums kapseli paliko, nes per jautru yra ji visa nupjauti (nauji kastracijos budai, maziau zalojant patina ir jo jautriausia viecike), tai mumi prapjove salia ir giliukus istrauke, tai dabar turim mini kapsuka be giliuku Smiley O giliukai, daktaras ivardijo, kaip triju menesiu kuiliuko  mocking nemazus turejom nemazus  pardon  Kadangi beprotiskai mano suo bijo vetu, nors si karta ir bandem apgauti nuvezdami i kita Lietuvos krasta, nieko nesigavo - jis juos is tolo uzuodzia... O dar siulai buvo sesi ir juos reikejo istraukti... Tai ka vakar Inga Basteriuka uzmigde ir be jokio vargo istrauke siulus  yahoo Basterukas nei juto, nei suprato, nei streso.... Zodziu, viskas lyg ir gerai.... kazkokiu elgesio pakitimu tikrai dar nepastebejom, bet ir su sunais dar nedraugavom, nes bijojjom zaizdas pasitempti.
tai va, tokia musu giliuku istorija sm81
p.s. Jei reiks kam siulus istraukt - padesiu visada  mocking

Basteris, 4 metai
Inga, Aidas - Vilnius
ligrafi
gyvenu čia...
Atsijungęs Atsijungęs

« atsakymas #20 : August 21, 2009, 17:43 »

...turejom sunkia narkoze, nes musu erzilas labai bijo veterinaru ir tryse ciut ji nulaikem, o kai narkoze nepasitaike i vena, tai kol uzmigom buvo ai ai ai...
p.s. Jei reiks kam siulus istraukt - padesiu visada  mocking
Pas mus su narkoze ir tas pats, laikė trys vyrai ir net du vetai ieškojo ilgai ir nuobodžiai venos, kriokėm abi, vetas dar murmėjo: "nu ir kas turėjo teisę taip šuniui kojas sutraumuot (supraskim: išveist tokiom kojytėm)", na bet visgi pavyko.
O siūlų mums nereikėjo traukt, jie patys nukrito, iškrito ar kaip čia pardon

P.S> jei nepaslaptis keik kainavo ne sostinėj? sorry

Inga
Forumietis
Atsijungęs Atsijungęs

« atsakymas #21 : August 21, 2009, 18:57 »

145 lt... su vaistais nuo kirmunu, erkiu/blusu ir kastracija  good O reikejo dar nusipirkti tik antibiotiku ir skyscio zaizdai praplauti. Zodziu kastracija kainavo apie 110 litu.
O del kojyciu ir mumi ta pati sake   unknown vargsuliai sunuliai....

Basteris, 4 metai
Inga, Aidas - Vilnius
Arvydas ツ
Administratorius
gyvenu čia...
Atsijungęs Atsijungęs

Lytis: vyras
Atsakymas: 914

Chelobaka Aquarella Poland Princess Ziki (2007)

« atsakymas #22 : January 10, 2010, 13:13 »

http://www.delfi.lt/news/daily/ecology/grazus-kaciukas-iesko-geru-seimininku-ar-ras.d?id=27636791

neblogas straipsnis ta tema. Mano komentaras būtų toks: o kokią asakomybę turi tas kuris siekia bet kokia kaina išdalinti? ar tai atsakinga? ar tai tik sąžinės apraminimas, kad aš "nenužudžiau"...

ligrafi
gyvenu čia...
Atsijungęs Atsijungęs

« atsakymas #23 : January 10, 2010, 18:07 »

Tačiau faktas, kad šuniukai yra populiaresni, ir viskas. Gal mus, lietuvius, žavi jų draugiškumas, švelnumas, ištikimybė ir klusnumas – savybės, kurių mums patiems labiausiai stinga?
Nu taikliai pardon

Puslapiai: 1 [2]
  Spausdinti  

Pereiti į:  

free counters