Mūsų foto konkursus remia zooprekių parduotuvė "Auksinė žuvelė"
Puslapiai: 1 2 [3]
  Spausdinti  
Autorius Tema: basetai vagiliauja maista!?  (skaityta 1521 kartų)
0 Nariai ir 1 svečias žiūri šią temą.
laura
Tvarkdarys
gyvenu čia...
Atsijungęs Atsijungęs

Atsakymas: 545

Adas - linksmasis gotas

« atsakymas #30 : November 12, 2009, 10:47 »

man atrodo basetas valdo jusu namuose :-) matai adui geras konkurentas vagysčių klausimu.. Mūsų šuo bent jau apsidairo ar kambary nieko ner kai nuknist ką nori :-)

Nors pastebėjau kad pvz jei palieki maiša su pirkiniais ir nueini porai minučių tai jis netempia jau taip visko greit iš ten. apuosto patikrina ir bando palaižyt :-D
Persiųsti tvarkdariui   Prisijungęs
Gabija
Dalyvis
Prisijungęs Prisijungęs

Lytis: moteris
Atsakymas: 129

« atsakymas #31 : November 12, 2009, 17:30 »

Seniau Brunas labai vogdavo, dabar tai daro rečiau - ima maistą tik tada, kai mes tolokai nuo virtuvės. Viską sutvarkė drausminimas, "fu" ir padėjo šaukštukai - prie duonos, dešros ar pan. pririši šaukštukus. Šuo bando maistą paimti, bet išsigandęs garso, pasprunka. Mums metodas pasitvirtino - be to, labai gerai, kad šuo nesieja šaukštukų su šeimininku - nevogs, ir tada, kai mūsų nebus.
Justina
naujokas
*
Atsijungęs Atsijungęs

Atsakymas: 16

« atsakymas #32 : November 12, 2009, 19:57 »

man atrodo basetas valdo jusu namuose :-) matai adui geras konkurentas vagysčių klausimu.. Mūsų šuo bent jau apsidairo ar kambary nieko ner kai nuknist ką nori :-)

jis bando pavaidint.. karaliumi bet kartais jam neiseina.pagauname ji taip darant ir kaip reikiant duodame drausmes.jau pakanka jo tokiu sunybiu Smiley  yes  mad
Dangexxx
Forumietis
Atsijungęs Atsijungęs

Atsakymas: 192

mažoji Lėja :)

« atsakymas #33 : November 13, 2009, 14:55 »

Mūsų mažoji tai kažkada buvo pradėjusi vogti, bet dabar užtenka pikto žvilgsnio ir šuo prie šeimininko, nes žino, kad jei bus gera gaus ką nors skanaus Smiley

Gapux, Dangė ir mažoji Lėja Smiley
ogis
Forumietis
Atsijungęs Atsijungęs

Atsakymas: 249

grozis :)

« atsakymas #34 : November 13, 2009, 17:14 »

vagisius nepataisomas Ogytis musu pardon, uzvakar beveik visa prancuziska batona prarijo,gal butu ir  nieko bet plevele irgi kaip priedas nepamaise nyam2 nyam2 nyam2, o kodel nevogt,jei seimininkai paliko ant spinteles taip lengva pasiekti  mocking

kokie gražūs žmonės tie šunys sm99 hi laie_60a
Sigita
Tvarkdarys
Forumietis
Atsijungęs Atsijungęs

Atsakymas: 272

Rapoliukas :)

« atsakymas #35 : November 17, 2009, 10:51 »

Man irgi atrodo, kad, baseto nuomone, tai, kas palikta jam pasiekiamoje vietoje, jam ir priklauso: blyneliai, duona, sausainiai, batai, pirštinės, laikraščiai... :D

O tas triukas su šaukšteliais įdomiai skamba. Gal bent prie batų pririšt reikės kokių nors skambaliukų :D
Gabija
Dalyvis
Prisijungęs Prisijungęs

Atsakymas: 129

« atsakymas #36 : December 01, 2009, 21:29 »

:D
Tik su šaukšteliais gali viena problema būt - anąkart Brunas vogė ir siūlas už antkaklio metalinių papuošimų užsikabino. Visi šaukštukai paskui vilkosi... Nuėmėm, ir nelindo daugiau į virtuvę. Bet šiandien, kiek žinau, sušlamštė tėčio pietus - teks Brunui primint, kad vogt negalima  mocking
ligrafi
gyvenu čia...
Atsijungęs Atsijungęs

Atsakymas: 1 116

« atsakymas #37 : December 02, 2009, 00:56 »

Šiandien ir aš buvau apšalus naglumu Uzomos ireful1
Ogi išsitraukiau visą amuniciją sumuštiniams, ir tarp jų buvo dešros šliosas, šlapiosios-neprapjautos. Ir gal buvau kur nusisukus... tik pradedu teptis, ogi kažko trūksta, ir staiga iškyla atminty vaizdelis-Uzoma nukiūtinanti į kambarį, kas jai nebūdinga, nes virtuvėj vyksta veiksmas. Taigi taigi, spėkit, nuvogė dešros sliosą :sorry:Iš jo liko likučiai, ale jau nebenaudojami unknown
Jau lyg nebėr kur dingt ir tenka susitaikyt su jos revizijom virtuvėj, kai nieko nėr, bet nu taip naglai vogt ir iš MANĘS ireful

Dangexxx
Forumietis
Atsijungęs Atsijungęs

Atsakymas: 192

mažoji Lėja :)

« atsakymas #38 : December 02, 2009, 11:32 »

Man kažkas panašaus buvo kaip Ligrafi tik skirtumas tas, kad pasidėjau vynuogių 2 kg kekę ir nuėjau į vonią parsinešti rankšluosčio, tai Lėja nusitempė pas save į gultą ir surijo visas vynuoges... Net paragaut ar skanios nespėjau  sorry pardon

Gapux, Dangė ir mažoji Lėja Smiley
laura
Tvarkdarys
gyvenu čia...
Atsijungęs Atsijungęs

Atsakymas: 545

Adas - linksmasis gotas

« atsakymas #39 : December 03, 2009, 09:34 »

VA TAIP VA reikia akis pakaušyje turėt kai su basetais gyveni :-) ir FAKTAS kad išeit iš kambario griežtai draudžiama kai maistas pasiekiamoj vietoj...

aš viena kart pieno ant musliu prisipyliau ir irgi išėjau trumpam is kambario ateinu o letenos ant stalo ir kad laizo mano piena... tai va taip va be pusryciu likau.. :-)
Ainike
Ainike
Dalyvis
Atsijungęs Atsijungęs

Atsakymas: 63

« atsakymas #40 : December 10, 2009, 14:15 »

Geruliai tie baskiai :D ziuriu visi vienodi, paskaicius tj lengviau pasidaro, kad ne viena Baisa tokia  hang1 ji tikra pilvo verge... kai mama gamina valgyti, nosis visada iskelta i virsu, sedi prie mamos kojos ir niekas jai neidomu, nors ir tvanas.. kazkada katinas toks buvo namie, tj net tas nerupejo! Net neidomu kazkaip :/ i lauka kai iseina, tj irgi, tik iesko ka suest, tad jau reikia rinktis, kur gali ja paleist, o kur nelb...

Baisa pabaisa laie_60b
Puslapiai: 1 2 [3]
  Spausdinti  

Pereiti į:  

free counters